Nyheder

kaya er flyttet

Golden Countrysides The Magic One aka Kaya er den 21/5-2017 flyttet til en ny familie. Kaya er pga. 2 kejsersnit udgået af avlen. Vi synes hun fortjente sin helt egen familie, hvor hun ville være midtpunkt. Noget der ikke er muligt hos os, der har flere hunde. De heldige ejere bor i Valby og de fortæller at Kaya har det godt og trives som alene hund.

Vi har beholdt en tævehvalp fra Kayas sidste kuld og håber hun engang kan overtage sin mors plads, som avlstæve sammen med Effi.

 

Effi er flyttet

VORES SMUKKE GEMBÆKS FANCY PANCY MUSIC I DAGLIG TALE EFFI, ER FLYTTET TIL NY FAMILIE. EFFI ER FOR NYLIG HD OG AD FOTOGRAFERET. DESVÆRRE VISTE DET SIG AT HUN HAVDE HOFTE STATUS B/D OG 0 PÅ BEGGE ALBUER. HUN BLEV OGSÅ ØJENLYST OG FUNDET FRI U/ANMÆRKNINGER.

PGA. HOFTESTATUS VIL VI IKKE AVLE PÅ EFFI. 

HUN ER FLYTTET TIL HVALSØ PÅ MIDTSJÆLLAND OG SKAL BO HOS KARI, SØREN, DERES 2 PIGER OG SIDST MEN IKKE MINDST DEN SØDE GOLDEN TÆVE LUCCA.

 

1 vinder på WT i Åbenklasse

Tim og Dark Moors Theo var lørdag d. 17/3-2018 på Working test i åben klasse. De ramte dagen, hvor alt går op i en højere enhed og sluttede med 96 point ud af 100 mulige.

Det rækte til en1 plads. Pointene på posterne var 18-20-20-18-20

 

RALLY

Anna Banana har siden januar 2018 gået til Rally, sammen med Gitte.

Det er så dejligt at arbejde med Anna. Hun er lærenem og elsker at samarbejde. Hun elsker at komme i hallen, elsker vores instruktør og de andre hunde.

Dejligt med en ivrig Anna der nærmest løber ind i hallen, fordi hun glæder sig til at møde de andre og samarbejde med sin mor.

 

HVALPE 2017

VORES DEJLIGE GOLDEN COUNTRYSIDES THE MAGIC ONE AKA KAYA, NEDKOM MED 8 SKØNNE HVALPE FREDAG DEN 10 MARTS 2017

4 TÆVER OG 4 HANNER. ALLE HVALPE OG MOR KAYA HAR DET GODT.

OLAV ER NU FLYTTET HJEMMEFRA

DEN 11 MARTS 2017 ER OLAV FLYTTET TIL VRÅ I NORDJYLLAND. HAN BOR NU VED MOGENS SOM VIL GIVE HAM ET AKTIVT HUNDELIV.

Hvalpene bliver vejet hver dag. De tager godt på alle sammen. Her bliver lyserød tæve vejet. Hun vejer 1320 g.

Der er trængsel i mælkebaren. Kaya har fløde, for de tager helt vildt godt på allesammen.

DKK INTERNATIONALE UDSTILLING I FREDERICIA

14 februar 2016

Milo blev stillet i åben klasse ved dommer Monika Blaha fra Østrig. Han fik exelent og placeret som nummer 3, i en stærk klasse.

KRITIK: Good size,exelent head, lovely neck and topline, good ribcage, exelent coat, angulation ok, nice movement.

 

1 April 2016

KAYA ER SCANNET DRÆGTIG. VI TALTE MINDST 8 HVALPE I HENDE. HUN HAR TERMIN D. 8 MAJ. VI GLÆDER OS SÅ MEGET.

1 April 2016

HER LIGGER DEN VORDENDE MOR OG FAR OG SLAPPER AF I SOLEN. DE ER HELDIGVIS FULDSTÆNDIG UPÅVIRKET AF AT DE OM 5 UGER SKAL HAVE MANGE HVALPE SAMMEN.

D. 7 MAJ 2016

Så kom Kaya og Milos hvalpe til verden. Efter en lang og udmattende fødsel blev det til et akut kejsersnit kl 13.30 på Langå Dyrehospital. De 8 hvalpe, 5 tæver og 3 hanner har det alle godt. Kaya er den bedste mor som passer sine hvalpe med masser af kærlighed. Hun er også ved at have det godt efter den noget hårde omgang.

Hvalpene fik den første tår mælk ved deres mor umiddelbart efter kejsersnittet. Det er nogle livskraftige hvalpe der siger mange lyde og maver sig ind til mælkebaren for at få mælk.

Den 2 december 2016 blev BROKÆR GOLDEN MINT CREME FLORIDA aka Milo far til 6 flotte hvalpe. 3 tæver og 3 hanner. Mor er den søde, kloge og meget milde GOLDENMERMAIDS TRUTH OF BONAIRE aka Bella, som ejes af Else Jensen fra Kennel CLEVER&KIND. Alle hvalpe og mor har det godt og stortrives.

 

 

 

D. 18.02.2017

Kaya har stadig 3 uger til termin og er blevet meget tyk allerede. Vi glæder os til at se hvad der gemmer sig derinde.

 

Lørdag d.16 januar 2016 var Brokær Golden Mint Creme Florida alias Milo til skue i Bække. Milo fik exelent og blev 1. vinder i Åben klasse og BIK 3.

Tak for de fine billeder til Erling Christiansen fra Kennel Brokær Golden

Dommer: Ana Maria Darmanovic / Serbien

31.10.2015

DKK INTERNATIONAL DOBBELT UDSTILLING I HERNING

DOMMER: Kevin A.W. Young, GB

Brokær Golden Mint Creme Florida (Milo): Exellent i Åbenklasse

KRITIK:

Well presented pale dog. In good coat and condition. Dark kindly eyes, good front, neck and topline, korrect bend of stiffle. Would prefere a better tailcarriage.

 

 

01.11.2015

DOMMER: Jessie Borregaard Madsen, DK

Brokær Golden Mint Creme Florida (Milo) fik Exellent i Åbenklasse,og blev 4.vinder.

KRITIK:

Maskulin han - prima størrelse, maskulint hoved med udmærket skalle. Fin øreansats, korrekt bid, ønsker lidt stærkere pigmentering. Velstillet og velvinklet forpart. Fine kattepoter, lidt stejl i sin forhånd. God bredde på lårene og udmærket effektive bevægelser.

 

NYE SUNDHEDSRESULTATER

23.12.2015

Milo er blevet DNA-testet for GR-PRA 1 og GR-PRA 2. Vi fik den glædelige besked fra Swedish University of Agricultural Sciences at han var normal på begge. Dette betyder at Milo og Kaya`s hvalpe er fri via forældrenes DNA.